Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



lørdag 2. september 2023

Klungersete


Vi tilbringer en helg i drømmehyttene "Woodnest" i Odda. Langt inn i skogen, høyt over fjorden på et hemmelig sted har vi booket private hytter for helga. Men vi kan ikke bare sitte stille, turfolk som vi er, og finner en sti rett ved hytta, som leder oss opp til et høydepunkt. 






Stien oppover er tydelig og god, skiltet i alle kryss. Men det som vekker mest oppsikt er alle de fargerike soppene som vokser ut av høstbunnen i skogen. 









Det blir en kort men fin tur opp til Klungersete, hvor vi får utsikt over Sørfjorden og de mektige fjellene som reiser seg opp fra den. 


Middels
Tid: 2 t
Distanse: 2,5 km
Høydeforskjell: 350 m
Terreng: Skogssti, bratt, tørt

UT.no








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar