Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



fredag 1. september 2023

Woodnest


Woodnest er et lite mirakel høyt oppe i skogen over Odda. Disse reirene er nydelig og naturlig utsmykket som kongler hengende på trestammer. 






For å komme oss opp må vi gå noen bratte bakker, delvis trapper, opp et stykke fra parkeringen. Siden Woodnest ønsker å holde besøkene usjenerte og private, må du booke selv for å finne ut hvor... Stigningen er heftig, men ikke alt for lang. På en halvtime er vi oppe ved den fjerde hytta, som vi har booket for helga. 






Hyttene ble bygget for noen år siden, men den vi har booket ble nylig ferdig, og har både mikrokjøkken, seng og badekar (!) Alt er laget i tre. Vi nyter helga her med medbrakt god mat og drikke, nok til å bli sliten av å ha i sekken. Da satser vi på å tømme oss for mat. 







Enkel/Middels
Tid: 30-45 min
Distanse: 500 m
Høydeforskjell: 200 m
Terreng: Steinur, trapper, berg, skogsstiene, bratt, tørt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar