Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



fredag 26. juli 2024

Solnedgang ved Røssøya

Nordlendingen 2024

I 2015 utforsket Goturlaget Helgelandskysten og Lofoten på vei mot nord i Gobilen

I 2018 ble reisen til  Vesterålen og Lofoten vårt prosjekt "Nordlendingen" 

I år utforsker vi området fra Gildeskål til Hamarøy med basecamp i Storvika, Valnesfjord, Kjerringøy, Steigen, Hamarøy, og en bonuscamp på Rødøy som avslutning på et 3 uker langt eventyr i nord. For tiden har nordlendingene det beste sommerværet i landet, og det fikk vi gleden av å oppleve i år også..

Camp Steigen

Fra basecamp på Engeløy får vi fantastiske solnedganger, og vannet frister til kajakk. Etter toppturen og blåbærturen i ettermiddag, har nå sola begynt å dale ned i Lofotveggen, og vi lar oss friste ut i fjæra rett foran tærne våre.


Del 7 : Solnedgang ved Røssøya

Sola har allerede gått ned når vi legger ut fra båthavna og padler gjennom sundet mot Steigberget. Rundt holmene her ute er det langgrunne og vi treffer på langfjæra, så vi kommer ikke langt. Men vi klager ikke på utsikten og bildemotivet vi er ute etter...






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar