Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



onsdag 26. juni 2024

Padling i Uskedalselva

Hardingen: Camp Kvinnherad

Syv år etter vi utforsket turmål i Hardanger i 2017 har vi i år basecamp i Uskedalen i Kvinnherad,  både i mai og juni, og er klar for å utforske alt fra enkle til krevende turer.

Del 11: Padling i Uskedalselva


Basecamp Uskedalen

Etter en nydelig tur på Ingahogg, har vi brukt middagen til å nyte laksen, ettermiddagen til å nyte været, og er endelig klar for å nyte kvelden. Sola står omtrent ikke høyere på himmelen i Kvinnherad enn akkurat disse dagene, så vi lar oss friste av silkevatnet, og legger ut kajakkene for en liten prøvetur rett fra basecamp. 

Stølsvika

Englafjell

Inn i Uskedalselva

Jeg blir ikke helt enig med meg selv om det er kveldslyset eller omgivelsene som er vakrest, men begge deler blir fanget på kamera, så her er det bare å stemme...



Enkel
Tid: 30-60 min
Distanse: 2 km t/r
Område: fjord, innaskjærs, elv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar