Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.tirsdag 7. august 2018

Padling i Grebbestadfjorden


Vi har en uke til overs av sommerferien, og bestemmer oss for å følge været. Valget faller like over grensa til Sverige, og Bohuslän med sin vakre skjærgård. Hit tar vi med oss kajakker, og oppretter Camp Grebbestad. For det er det som er målet: Å padle!

Vi kommer oss ut en nydelig ettermiddag, og legger ut fra stranda i Grebbestad. Vinden har enda ikke løyet, men det går ikke lang tid før den slutter å snakke sant..


Når vi endelig kommer oss ut av havneområdet, og utover Svinnäs, ser vi den idylliske lille Törneskär, med en lykt og en hytte på. Vi misunner eierene litt, men glemmer det fort. Her har vi ekte idyll i egne kajakker.


Litt bortenfor er kveldens mål; Krossholmen. Det er en holme som er delt i to med et lite eid. Og her har sanda samla seg, og dannet en strand, perfekt tilpasset til landingsplass for våre kajakker. Her setter vi oss ned og tar en tår og nyter idyllen.


Etter en god pause fortsetter vi utpå fjorden og finner holmer og skjær å padle mellom, før sola nesten bryter gjennom skylaget og danner solnedgang...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar