Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 22. mai 2011

Vinterlig vår på Bukkøy

Idag var værutsiktene svært dårlige, så vi måtte dra på tur. Fredrik, som er "geocacher-premium" hadde fem cacher å hente inn på denne historiske øya ved Avaldsnes. For "geo-standard" var dette andre turen hit i vår, da jeg og Joachim sveipet innom i april, mens det ennå var sommer her på øya.

I skogene på Bukkøya
I le for regn og vind, i en av jordhyttene på Vikinggarden
Fredrik har vært en time før meg idag, med sin Nocturen, og kvalifiserer derfor til fremadstormende turblogger. Det er derfor viktig at første ord som blir sagt er det rette, som det står skrevet. Anbefaler derfor å lese hans beretning om turen vår i vinterlig vår.

Turstier på Bukkøy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar