Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 2. mars 2014

Slettedalen på tampen


Snømangel selv i skiparadis, og det er bare i høyden og i preparerte løyper vi finner snø. Etter 3 dager med slalom i Svandalen, trekker vi oss opp til Slettedalen, siste dag.

Vi finner snøen 490 moh og går med fullt følge innover, langs det regulerte Slettedalsvatnet. Vi er sent ute, så det blir ikke langt, før vi raster på en ferdig etablert camp, bare 1,5 km innover løypa, litt kortere enn ifjor. Vi var sent ute, så det ble raskt retur til bil, og så rett hjem etter en vinterferie, hovedsaklig i hovedtrekket i Svandalen.

Fine preparerte løyper i Slettedalen 

Trykk på kartet for zoom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar