Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.lørdag 14. juni 2014

Høyt & LavtI Nedstrand ved Tveit vgs. har det blitt bygget en klatrepark mellom trærne i skogen. I parken er det løyper med flere vanskelighetsgrader, og passer for hele familien, fra de som klarer seg med en meters høyde til de som vil utfordre høydeskrekken og fysisk form i de mer avanserte løypene. I mellom trærne er det mange zip-liner, den lengste på 304 meter (!) Ved parken er det også en liten kafè, der de selger mye godsaker, kaffe og lapskaus.Kollegiet ved Håvik skole og Goturen dro dit for å utfordre motet, høydeskrekken og fysisk form denne lørdagen. Det var en vakker dag, med solskinn i mellom trærne og utfordringene var store nok for alle.
Vi varmet opp og fikk instrukser om sikkerhet og utstyr, før vi prøvde oss på en øvelsesløype, med instruksjon. Deretter bar det ut på egenhånd. Goturen prøvde ut den høye familieløypa og "fjordcruise", en mer krevende løype (grad 5 av 6). Denne videoen beskriver Familieløype Høy (grad 4 av 6):


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar