Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.mandag 6. juni 2011

Friluftsbursdag

Friluftsbursdag i pøsregn ved Fotvatnet 
I ettermiddag hadde 4.klasse på Vea fødselsdagsfeiring for 4 10-åringer i klassen. Dette ble arrangert i Kopervikspeiderens kanoplass ved lille Fotvatnet. Jeg var jo der en speedtur i går, men nå på en utflukt sammen med klassen. Her nede er det pent laget til med badestrand og kanobrygge. Disse kan også leies av  speiderlaget.

Kanobrygge
Lek i skogen
Selv om det pøsregnet i 3 timer mens vi var der, hørte vi ikke en eneste klage fra 10-åringene. Her var det full aktivitet i kanoene, helt til de måtte tvinges inn til grillpølser, og senere, - lek i skogen. Selv om speiderne har en fin leirplass litt lenger opp i skogen, er det ingen plass med tak over hodet nede ved vatnet. Noen ekte vestlandsforeldre hadde likevel forberedt seg godt med presenninger. Hvor pent det så ut etter monteingen, kan diskuteres, men det ble i alle fall le for regnet, mest for de voksne, for barna var tiltrukket av vatnet.

Provisoriske presenninger
Konklusjonen er at Fotvatnet anbefales til utflukt i all slags vær...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar