Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 17. september 2006

Vedafjell inkl. gutt

Vedafjell
En nydelig helg, gjorde at vi tok en søndagstur også. Denne gangen valgte vi en topptur til Vedafjell (288 moh), som ligger i sørøstlige bydel av Sandnes. Dett er er en kort tur opp, -rett opp til radarmasten. Herfra ser man populære Melshei i sør, som man kan velge å gå til, og hele Sandnesområdet klart og tydelig i nord og vest. Herfra kan man også se mot Vatne, Kyllesvatnet og Sviland.

Utsikt mot Sandnes
Turen opp tar under timen med små barn, og starter på anleggsveien fra Skaarlia, til vannreservoaret, og videre på sti derfra. Det ble lunsj, noen spørsmål og ned igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar