Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 8. oktober 2006

Kubbetjørn

Kubbetjørn er en fin trilletur fra den nederste parkeringen på Gramstad. Her går det fint an å sykle, trille vogn eller bare gå den fine skogsturen inn til tjernet. Jeg hadde verken trille eller tralle men en gutt som er like takknelmlig for hver tur. En kort tur ble det inn til tjernet, i gråværet. Høsten er vakker uansett.Fra tjernet går det en bekk, og rennende vann er alltid interessant, og opptok resten av oppholdet her inne i skogen.

Turen inn til tjernet tar ca. 20 minutt, avhengig av observasjoner av naturens detaljer. Ved tjernet er det grillplass og slengdisser, så barna får nok å gjøre på mens foreldrene forbereder maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar