Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.torsdag 28. april 2011

Blikshavn

Speiderne på Karmøy markerte St.Georgs dag på Blikshavn (Austre Karmøy) Jeg vet ennå ikke hva St.Georg er, men for spesielt interesserte, se på Wiki. Jeg gidder ikke.
Blikshavn

Dette ble en utflukt, med grilling av karbonader, marshmallows og stein (!).


Blikshavn er en fin plass for utflukt. Området består av både skog, mark og fjærstrender. mrådet ligger midt i mellom Kopervik og Skudeneshavn langs Austre Karmøyveg. Ved fjæra er det utsikt til Bokn, på andre sida av Karmsundet. Etter 2 timer kan man fort begynne å kjede seg, med bilen bare fem minuter unna. For mer aktive dager, er området fullt av hinderløyper og lekeområder. Men etter høytidelig markering og enda bedre; mat, - dro vi hjem.

Karmsundet, med Boknafjell i bakgrunnen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar