Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.fredag 17. juni 2016

Svært kort tur til Reiarsvatnet


Jeg er på sykkeltur rundt halve Sør-Karmøy, men også for å prøve ut en kort sti til Reiarsvatnet i Stangelandsmarka. På Austre Karmøyvei står det et rødt skur og skilting til både Buvassdalen og  Reiarsvanet. Det er plass til noen biler på parkeringsplassen. Ellers er eierene svært hyggelige, og fortjener at en ikke blokkerer veien. Jeg har sykkel, og er smooth.

Det er raskt til høyre mot en liten hytte, og deretter sti opp i marka. En liten kilometer, så liten at den nesten ikke kan beskrives, og på et kvarter er man oppe ved vatnet. Reiarsvatnet er demmet opp, det er åpent terreng, og kanskje ikke det mest spennende området på Karmøy, men passer godt for nybente og smågått folk.


Reiarsvatnet

Enkel
Tid: 15 min èn vei
Distanse: 1 km èn vei
Terreng: Grusevei, skogssti, noe myrlendt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar