Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 19. juni 2016

Aksdalsvatnet


Observasjonen av de nye stiene rundt Aksdalsvatnet i mai viste at det var mulig å bruke trillbare hjelpemidler der. I dag tok vi med oss Permobil og dro på familietur langs de nye stiene fra Eikeskog til Frakkagjerd.

Vi var fire i Goturlaget som på denne fine ettermiddagen. Stiene viser seg perfekt til vårt bruk, og vi vandrer helt inn til avstikkerene mot Dragavika, nær Frakkagjerd. Det blir en pause i en passende vik før vi returnerer.
Stien er like småkupert som sist, med en god runde rundt en fin myr til å starte med. Deretter mellom svaberg og inn i ei vik. Stien fortsetter kupert helt til vi bestemmer oss for å ta en rast i Sandvika, før retur. Her er det en liten hytte, liggende idyllisk til ved vatnet, og det blir utsikten vår i dag.

Dette er en flott opparbeidet sti tilpasset alle. Vær obs på fresende terrengsyklister (!)


Enkel 
Tid: ca. 1,5 time t/r
Distanse: ca. 6 km t/r Sandvika
Terreng: Gruset sti, kupert, tørt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar