Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



søndag 14. mai 2017

Sykling i Sveio


En flau vind og oppholdsvær fristet til sykkeltur i Sveio. En rolig sykkeltur på landevei i 2 timer er ikke dumt, som en oppvarming til sommergoturer. Turen starter litt klønete på delvis sykkelsti fra Sveio, og sørover til Børkjeland, Vikse og mot Mølstervåg. Videre nordover forbi Eltravåg og runding ved fergeleiet Buavåg. Deretter gjennom Øspedalen og tilbake til Sveio. En fin tur, med innslag av kystlandskap, innlandsvatn og kulturlandskap.



Godama fikk en påminnelse av det lokalet uttrykket "kyss meg i Eltravåg", og var i grunnen fornøyd med det. 



Tilbake i kulturlandskapet gjennom Øspedalen var det tunge motbakker og raske nedoverbakker, akkurat nok til at lårene fikk årets førte sykkeltrening.



Buavåg



Tid: ca. 2 tDistanse: ca. 30 km rundturVanskelighetsgrad: enkelTerreng: småkupert, asfalt, landevei


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar