Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



lørdag 14. april 2018

På innsiden av Fot


Goturlaget har i år kjøpt inn  to kajakker som skal hjelpe oss å søke det våte element i større grad enn før. Det er 3 år siden vi tok veltekurs, og lærte oss å ikke drukne i kajakken. I 2015 var vi i padleparadis på Helgelandskysten. Ellers har det vært stilt, og padling har bare vært i drømmene.

I år er fartøyene innkjøpt og klare for sesongen, og litt oppfrisking av teknikk og balanse må til. Jeg tar turen til det nære og velkjente Fotvatnet. Fotvatnet er et av de få vatnene på Karmøy det er lov å padle i, pga. at de fleste er regulert til drikkevatn. Rundt vatnet har jeg gått utallige ganger. Nå skal jeg få oppleve vatnet innenfra. Det ser slik ut:



Tid: ca. 1 time rundpadling
Terreng: Innlandsvatn
Vanskelighetsgrad: Enkel


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar