Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.fredag 20. januar 2012

Ny funksjon: Zoom kart

Nå tracker goturen turene sine. Trykk på kartet nederst i innlegget, eller på "Gokart", for å zoome ruten vi har gått. Goturen bruker et trackeprogram som heter "Sports Tracker" som bildet er lenket til.
Trackeren finnes både for Apple, Windows, Android og Nokia. Jeg har prøvd andre tracker-programmer, men denne er den desidert beste, mest brukervennlige, og gir flest data.

Bruker du lenken til kartet, kan du med piltasten følge linjene, og finne data fra hele ruta: lengdedistanse, høydemeter, fart, tid, og kaloriforbruk (!)  til forfatteren :-) Her kan du velge mellom satelitt, hybrid, terreng og gatekart.

Dersom du ser noen kruseduller i kartet, er det høyst sannsynlig pga. at vi leter etter geocacher...

(Funksjonen gjelder kart fra goturer som er tracket fra 19.01.2012)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar