Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.onsdag 9. mai 2012

Håvås rundt på sykkel

Sandvassbrekkene
Goturlaget var på kanten av trim, da de dro ut på sykkeltur fra Skåredalen i Haugesund, via Førre, Nodland, Håvås, Kattanakk og Djupadalen. Vi plukket opp noen cacher, og peste stort sett på...

Det gikk raskt fra flatene i Skåredalen, og farten ble enda større ned til Førre, der motbakkene ventet oss, og vi tråkket opp dalen til Nodland.

Fra Håvås, mot Kattanakk var det mange oppoverbakker, og vi tenkte friskt på rådet om å sykle andre vei, men var glade for å være barske, og tråkket hver sin gang opp bakkene..

På toppunktet i de bakkete Sandvassbrekkene, bar det i utforkjøring ned til Kattanakk, via Djupadalen, og rundet Eivindvatnet tilbake mot Skåredalen igjen.

En fin runde denne vindstille kvelden, og mest i natur:
(trykk på kartet for å zoome)

Tid: ca. 1,5 t rundtur i rolig sykkeltempo
Distanse: ca.20 km
Vanskelighetsgrad: middels
Terreng: sykkelsti, grusvei, kupert
Cacher i området: 16 + omegn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar