Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.onsdag 17. juni 2015

Kajakk i Vevågen del II


Det er vår andre dag på kajakk-kurs, og etter teknikktrening i går, skal vi nå ut mot havet. Vi padler ut fra Sævik ytterst på Vea og ut mot Salvøyene, ytterst av ytterst på Vea. Målet var at vi skulle få kjenne bølgene litt, og få turfølelsen.

Sævik
Kvartnesholmen
Det var yr i lufta men nærmest vindstille da vi padlet ut fra Sævik. Sommeren var ikke tilstede, men det var rolige forhold for kajakkpadling. Da vi passere Kvartnesholmen kjente vi dønningene og hele tilværelsen stod i bevegelse. Vi padlet videre ut mot Kavholmen. En flokk gjess fløy lavt over hodene våre, og en ørret hoppet foran oss på vei ut. Naturen kom tett inn på oss, der vi lå lavt i vannet.


Nå tok vi turen inn mot Salvøyene og den bebygde delen. Vi padlet ttett mot land og fikk lukte på tangen. Til slutt fant vi en vik å strande på og en kjeks å bite i, før vi endte dagen med velting igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar