Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.tirsdag 8. oktober 2019

Sandve

Sandvesanden
Vi har vår 3.utflukt på rad denne uka, og nøyer oss med småturer. Denne gangen tar vi en kjent sti fra Sandvesanden, litt uten grunn. På stranda er det bølgesurfere som leker i det farlige farvannet, og de ser ut til å ta livet med ro.Vår rute går over bergene til Sandve havn som ligger skjermet, pent og pyntelig rett der inne.
På veien møter vi en saueflokk som mener de har rett på belønning. Men vi passerer nonchalant og retter blikket mot middelet og målet. Denne lille ruta er en fin liten ettermiddagstrim, med balsam for motivet.
Sandve havn
Enkel
Tid: 30-60 min t/r
Distanse: 2 km t/r
Terreng: Sti, småkupert, berg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar