Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 11. oktober 2020

Utemiddag på Kristians plass
Vi har allerede hatt en aktiv søndag med stolpejakt i Skudeneshavn, og leter nå etter en egnet middagsglass ute. Syreneset var førstevalget, men der så det folksomt ut denne fine søndagen, så da setter vi kurs mot Burmavegen, der vi skal ta en liten vandring inn langs Karmøymarsjen til Kristians plass. 

Denne lille leirplassen ligger ved Stiklene og er en naturlig stopp langs Karmøymarsjen (Kopervik- Skudenes). Her har det vært passet før, så vi satser på middag før solnedgang.

Det er en lett vandring inn en kilometer til plassen, og nå oppgradert med enda flere plankebruer, som gjør at man nærmest går tørrskodd inn til plassen.... på tørre dager. 

For oss er det bare å ordne oss solbenk, flytte litt rundt på tømmerstokker, pakke frem stormkjøkkenet, og sette i gang matlagingen. 


Vi oppholder oss en time på plassen før solstrålene forsvinner. Vi må finne veien tilbake, før vi selv forsvinner...


Enkel
Tid: ca. 30-45 min t/r
Distanse: 2 km t/r
Terreng: Plankebruer, sti, flatt, myrlendt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar