Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.lørdag 19. mai 2018

Kveldspadling i Gripnesvågen

Camp Tysnes

...til vannsDet er sommer denne våren, og vi er heldige med vår andre langhelg, takket være kalender osv. Denne helgen camper vi i Gripnesvågen, nord på Tysnes i Hordaland. Der blir det tid til to korte turer.


Kveldspadling i Gripnesvågen


Gripnes camping
Vi har vært travle med å fange Charmander hele dagen og det blir kvelden før ordentlig aktivitet blir prioritert. Det har vært for mye vind for oss hele dagen, så planene om de mest anbefalte padlerutene legges vekk. Basecamp er nær vannet og blir utgangspunktet for padling i kveld. Vinden har løyet noe, og Gripnesvågen ligger godt beskyttet mot Bjørnafjorden, så vi bestemmer oss for en kveldstur for å lete etter strand inkl. kveldssol.


Mot Bjørnafjorden
Det blir en liten runde rundt den lille pollen. Ikke så lenge, men veldig stemningsfullt ligger vi på vannet. Et lite forsøk gjør vi ut mot storfjorden, men kjenner fort at komfortgrensa nåes, og bruker like godt kveldstimen til å padle rundt i trygge omgivelser.
Etter en kort runde finner vi en liten langfjære med et privat bryggeanlegg. Folketomt ser det ut til, så vi tar sjansen på å tøye allemannsretten og setter oss på brygga for litt sommerlig drikke. Avkobling er helt greit...


Enkel
Tid: 30-60 min + pils
Avstand: ca.3 km

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar