Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.torsdag 11. juli 2019

Padling i Oppmyrebogen

Camp Vesterålen

Vesterålen blir første del av våre eventyrlige opplevelser i nord. Vi etablerer basecamp på Oppmyre camping på Langøya, der vi deler opplevelser med Gosøstera, Gosvogeren og Gohunden. Fra basecamp drar vi på goturer i turområdene til Øksnes, Andøy, Hadsel og Bø.


Del 3: Padling i Oppmyrebogen


Etter vår 2 - dagers tur gjennom Dronningruta, er vi klar for å nyte en hvildag i basecamp. Vi har igjen vært heldige med basecamp. Oppmyre camping er idyllisk plassert langs fjæra, med utsikt til fjellene utenfor. Vertene er hyggelige, og fellesarealene rene og fine. Anbefales!

Basecamp Oppmyre
Staven 604 moh
Myre
Oppmyrebogen
Det er sosialt lag med søster, svoger og hund, samt grilling som opptar friluftslivet denne hviledagen, men vi må snart prøve oss ut i vika, nærmere bestemt Oppmyrbogen. 

Det har blir kaldt, og sommeren har tatt pause i Vesterålen. Dermed kler vi oss godt med ull og våtdrakt før vi padler årets første padletur. 

Vi tester ut balanse og teknikk, før vi legger kjøtt på grillen og koser oss i fjærsteinene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar