Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.mandag 11. april 2022

Osnes

Lambaneset

Olav Vik
 var en lyriker fra Etne som stoppet i 1990. Han var også småbruker, håndverker, regnskapsfører og skogplanter. Han testamenterte småbruket på Osnes til friluftslivet, og her har stiftelsen oppkalt etter hans navn, bygget opp og ryddet et flott utfluktsområde for Etnebuen og oss skuelystne. 


På steiner har han inngravert life-sentences og rundt i området er det satt opp skilt med lyriske verk. Området er også tilrettelagt for grilltur, piknik, innpust og utpust, med grusete stier rundt hele neset. For oss i goturlaget blir det vår andre utflukt i Etne denne dagen, så en titt på denne blir avslutningen av vårt bidrag til "TellTur" konkurransen for i dag.

Enkel
Tid: 30 min
Distanse: 500m  fra parkeringsplassen, 6 km rundt Osnes
Terreng: Gruset sti, flatt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar