Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



onsdag 15. mai 2024

Nautøya


Vi så det for oss hel greien: Solnedgang midt mellom Bømlo og Stord, der hvor en enkel liten rundtur ligger. Dvs. målet var å få litt trim på den fine vårdagen. Vi kjørte på kveldstur til trekantsambandet og fant en god parkeringsplass rett før Bømlobrua.




Denne turen går gjennom skog og lønner seg i kveldslyset, da solstrålene lager mønster med bløtt lys og skaper de varmeste fargene. Stien er stort sett tørr, og med noen plankebruer over våte parti. Det går mye opp og ned i det småkuperte terrenget, men høydeforskjellen er ikke mer enn 10 meter.

Runden gjorde vi unna på 30 minutter, men for en fin utflukt kan denne brukes hele dagen på. Ta med madrass og piknik-kurv!

Enkel
 
Tid: 30 min
Distanse: 2 km rundtur
Terreng: Skogssti, skog, strender, berg, småkupert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar