Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.



søndag 12. mai 2024

Feto

Hardingen: Camp Kvinnherad

Syv år etter vi utforsket turmål i Hardanger i 2017 har vi i år basecamp i Uskedalen i Kvinnherad,  både i mai og juni, og er klar for å utforske alt fra enkle til krevende turer.

Del 6: Feto


Denne grusvegen går inn til en grillhytte og rasteplass i Handalandsdalen. Turen er en del av "Telltur" programmet i Kvinnherad, og er en tur på veg langs elv med mye skog. En fin utflukt for familier og hunder. Vi trasker inn av nysgjerrighet, som en avslutning på første runde av Camp Kvinnherad.

Bru over Feto

Været er godt og elva sildrer fint. Rundt oss snuser pensjonister på nyskuddene trærne, barna leker med pinner og hunder markerer i vegkanten. Vi passerer alle og kommer inn til sjekkpunktet der det er en fin rasteplsss, passende for utflukter på årets fineste dager...

Enkel
Tid: 30 -60 min t/r
Distanse: 3 km
Terreng: Grusveg, flatt, tørt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar