Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.tirsdag 9. april 2024

Helgalandsfjellet rundtur


Nå for tiden er vi på høygir med trim hver dag, og skal være grunntrent for både lange sommerturer og fine festligheter. Vi lar oss inspirere av "TellTur"-konkurransen, slik vi gjorde det i ´22. 

Joda, vi har da gått på Helgelandsfjellet før, både ubevisst og i joggetempo, men i dag tar vi hele oversikten og går over fjellet gjennom rundturen på 4 små kilometer. 
Både opp til fjellet, og rundturen ned igjen er det fine steinlagte og grusete stier, så en sprint gjennom denne løypa må være midt i blinken for nabolaget her i Førre. 


Enkel
Tid: 1,5 t rundtur
Distanse: 4 km rundtur
Høydeforskjell: 215 meter
Terreng: Gode stier, skiltet, steintrapper, bratte partier, tørt

Ut.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar