Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.søndag 8. mai 2022

Likvika


Vi er på TellTur jakt, og konkurransen bringer oss til stadig nye plasser. Denne gangen til Isvik i Skjold, og et utfluktsområde som heter Likvik. Med det koselige og innbydende navnet er det bare å stikke ut en tur, på vei hjem fra hytta. Ned til området er stiene universelt utformet, og passer til alle firhjulte. Parkeringen er ved idrettsområdet, men langt er det ikke. 


Vi stikker ned til vika, og oppdager et flott område, med badestrand, grillplasser, grindahus og portal. Her tenker jeg nabolaget koser seg mye på fine dager, og litt mindre i styggværet.


Enkel
Distanse: 200m på grusvei, 1 km fra idrettsarena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar