Mine største opplevelser er i fjellet. Dette mektige ustyrlige, der man ikke kan gjøre annet enn å føye seg etter kreftene. Det å komme så høyt opp at man ser landskap langt borte, langt nede, og likevel kan se oppover i det uendelige. Å la seg imponere av balansen av farger som alltid harmonerer, uforstyrret av menneskelig synsing. Og der oppe, i det øyeblikket; - føler man at man seirer over seg selv. At man er stor i seg selv, men liten i sammenhengen.tirsdag 25. oktober 2022

Usynlig Hest

Hest 352 moh

For 2 år siden feiret vi 17.mai på denne toppen i Tysvær. I dag er stemningen en helt annen. Vi skal feire vår siste registrering i "TellTur"-konkurransen, og avslutte det travleste turåret i Goturens historie. Sånn registreringsmessig har vi besøkt 147 turmål i TellTur-konkurransen, og totalt gått 120 sammenhengende turer dette året, i tillegg til noen korte trimturer. 


Vi avslutter "TellTur"- året i grått vær. Det er lavt og tett skydekke hele veien til topps, så sånn sett er vi glade for at vi fikk bedre utsikt når vi var her første gang. I dag blir turen mer som en trim for oss. Det er lite å se og bakken er bratt på vei til topps. På toppen feirer vi finalen og går raskt ned igjen, klare for en Goturpause frem til vinteren. Les om en mer koselig tur til Hest her.


Middels
Tid: 1,5- 2 t t/r
Distanse: 4,5 km t/r
Høydeforskjell: 270 m
Terreng: grusveg, skogsstiene, berg, bratt, tørt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar